FAQ

Consultati cele mai adresate intrebari

Ar trebui să alegi serviciile de menaj Eco Cleaning Pasca din mai multe motive. Unul dintre acestea este că suntem o companie de curățenie locală, deținută și operată local, ceea ce înseamnă că vom fi întotdeauna dispuși să ne întâlnim față în față și să îți oferim cea mai bună experiență posibilă.

Eco Cleaning Pasca folosește și produse de curățare ecologice de la Betco pentru a ajuta la reducerea substanțelor chimice toxice din casa ta și din aerul pe care îl respiri. Ca să nu mai vorbim că avem personal calificat și un manager care se asigură de calitatea lucrării.

Ne mândrim că suntem de încredere, că ținem cont de feedback-ul tău in timp real și ne asigurăm că îți depășim așteptările cu serviciul nostru de curățenie.
Nu, atâta timp cât ai o modalitate de a ne lăsa să intrăm când nu ești acasă, nu există niciun motiv pentru care trebuie să fii acolo.
Cu toate acestea, dacă te face să te simțiți mai confortabil, te așteptăm să rămâi și să urmărești activitatea.
Afacerea ta este importantă pentru noi și dorim să ne asigurăm că ești fericit și complet mulțumit.
În cazul în care calitatea muncii efectuate nu este satisfăcătoare, contactați-ne în 24 de ore și vom face aranjamente pentru a remedia situația.
Dacă nu ne ridicăm la așteptările tale, îți oferim banii înapoi.
Angajații noștri primesc bonusuri atunci când nu au plângeri și urmează instrucțiunile cu exactitate.
Niciunul dintre ei nu vrea să-și piardă bonusul sau să deranjeze un client.
Avem fișe de instrucțiuni pe care angajații le urmează, care se asigură că îndeplinesc așteptările tale și ale noastre; avem și un manager de asigurare a calității care trece peste detaliile fiecărei case.